Lajiesittelyt

DEFENDO

Defendo on suoraviivainen ja tehokas itsepuolustus- ja voimankäyttömenetelmä. Defendo on yksinkertainen luontaisiin reaktioihin perustuva tapa harjoitella realistisesti. Defendoon on valikoitu toimiviksi havaittuja tekniikoita, jotka opetellaan perusteellisesti.

Defendon harjoittelu alkaa Hard Target peruskurssista, joka opetetaan samankaltaisena kaikille lajin pariin tuleville. Hard Target pitää sisällään lajin perusteet, tärkeimmät tekniikat ja vastaukset yleisimpiin uhkatilanteisiin. Hard Target sisältää torjuntoja, vapautumisia, yksinkertaisia potkuja ja lyöntejä. Peruskurssilla opetetaan päättäväisyyttä ja korostetaan henkisen puolen merkitystä itsepuolustuksessa. Kaikki defendotekniikat on tehtävissä normaalilla liikkuvuudella ja mitään lähtötasovaatimuksia ei ole. Perusteet soveltuvat kaikille, vaikka ei olisikaan aiempaa kokemusta kamppailulajeista.

Defendossa on vaikutteita judosta, painista, nyrkkeilystä ja thainyrkkeilystä. Defendon maassa tapahtuvan itsepuolustuksen tekniikat on hiottu huippuunsa brasilialaisen jiujitsun mestarin Lucio Linharesin kanssa. Defendossa pyörää ei ole yritetty keksiä uudelleen, vaan lajiin on valittu mielestämme itsepuolustuksen kannalta kattava valikoima parhaita tekniikoita. Defendon harjoittelu on hyvää kuntoilua ja harjoitellessa tulee aina hiki. Harjoittelu on turvallista ja hauskaa. Defendo on suunnattu ensisijaisesti aikuisille ja ehdottomana alaikärajana on kuusitoista vuotta. Lisätietoja defendosta löytyy www.defendo.fi ja www.defendoalliance.com.

 

 

KICKBOXING

Thai-/ potkunyrkkeily on suoraviivainen ja tehokas pystyottelulaji, jossa harjoitellaan lyöntejä, potkuja ja niiden yhdistelmiä kehässä tapahtuvaa ottelua varten. Lajiin kuuluvat lisäksi väistöt, torjunnat ja liikkuminen. Peruskurssi aloitetaan maltillisesti ja haastetta lisätään taitojen karttuessa. Lajin sivutuotteena seuraa vääjäämättä hyvä fyysinen kunto. Harjoitukset kehittävät henkisesti ja fyysisesti. Kaikkien tarkoituksena ei ole kilpailla ja pystyottelua voikin harjoitella vain haastaakseen itsensä.

WFC-Warriorsilla opetetaan K1-tyylistä potkunyrkkeilyä, joka muistuttaa harjoittelultaan paljon myös thainyrkkeilyä. Pyrimme yhdistämään potku- ja thainyrkkeilyn parhaat puolet. Harjoittelumotivaatiosi voi olla mielekäs kuntoilu ammattilaistyyppisesti harjoitellen, haastaa itsesi kehittyen vuosien saatossa kohti mustaa vyötä tai voit harjoitella askeettisesti tavoitteena kilpakehät tai voit harjoitella pystyottelua menestyäksesi entistä paremmin esimerkiksi vapaaottelu-urallasi. Korkeatasoisen valmennuksen takaavat WFC-Warriorsin kokeneet ja menestyneet pystyotteluvalmentajat. Tervetuloa harjoittelemaan vauhdikasta ja tehokasta pystyottelua turvallisesti WFC-Warriorsille!

 

 

BJJ / Lukkopaini

BJJ eli brasilialainen ju-jutsu on moderni kamppailulaji, joka keskittyy erityisesti maassa käytävään kamppailuun. Brasililainen ju-jutsu nousi kamppailumaailman tietoisuuteen 1990-luvun alussa, kun sen edustajat dominoivat lähes ylivoimaisesti ensimmäisiä vapaaotteluturnauksia. Tekniikkavalikoimaan kuuluvat erilaiset vastustajan kaatamiset, hallintaotteet ja nivellukot sekä kuristukset. Harjoitusasuna toimii mm. judosta tuttu otteluasu, ”gi”. Gi mahdollistaa lisää otteita vastustajasta, mikä lisää tekniikkavalikoimaa. Lukkopaini on BJJ:sta edelleen kehitetty kamppailumuoto, jossa asuna gin sijaan käytetään shortseja ja t-paitaa.

Rajun kuuloisista tekniikoista huolimatta BJJ ja lukkopainin harjoittelu on hyvin turvallista ja hauskaa. WFC Warriorsin BJJ ohjaajat omaavat kukin yli 10 vuoden harjoittelukokemuksen ja ovat saavuttaneet BJJ mustan vyön lisäksi runsaasti kilpailumenestystä Suomessa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

 

 

MMA / Vapaaottelu

Vapaaottelu on moderni kamppailulaji, joka on ottanut vaikutteita useista lajeista, kuten nyrkkeily, paini ja BJJ. Yhdistelemällä lajien parhaita tekniikoita on saatu aikaan hyvin tehokas tekniikkavalikoima. Maailman parhaat vapaaottelijat ottelevat Suomessakin televisioitavissa UFC-otteluilloissa.

Vapaaottelulla on maine kovana kontaktilajina. Sen harjoittelu on kuitenkin turvallista ja hauskaa. Vapaaottelu antaa hyvin monipuoliset kamppailutaidot niin pystyssä kuin maassakin tapahtuvaan kamppailuun. Samalla fyysinen kunto nousee kuin sivutuotteena. WFC Warriors MMA ohjaajat omaavat pitkän harjoitus- ja kilpailutaustan kamppailulajeista. Heidän ohjauksessaan opit niin lyönnit, alasviennit kuin mattokamppailun.

 

 

 

KUINKA PÄÄSEN ALKUUN ?

Kaikkien lajien alkuun pääset parhaiten osallistumalla lajin peruskurssille. Peruskurssilla opetellaan lajin perustekniikat ja harjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti. Peruskurssin kesto on noin kolme kuukautta, ja sen aikana harjoitellaan kahdesti viikossa. Kaikilla peruskursseilla varusteeksi riittävät t-paita ja shortsit tai verkkarit. Harjoituksiin voit osallistua, kun sinulla on voimassa oleva WFC Kamppailukortti.

Kysymyksiä ? Ota yhteyttä meihin, kamppailu@wfc.fi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Seuraa nettisivuja, niin saat tiedon mahdollisista muutoksista heti.