Ohjaajat / Fight club

Janne-Pekka Pietiläinen

Suomen menestyneimpiä kamppailu-urheilijoita. JPP on ensimmäinen ja edelleen ainoa suomalainen Brasilialaisen jujutsun maailmanmestari miesten ruskeavöiden sarjassa. Lisäksi JPP on lukkopainin nelinkertainen Euroopan mestari. Väkivahvana ja kylmähermoisena ottelijana tunnettu JPP on arvostettu kilpailija ja opettaja sekä Suomessa että maailmalla.

JARKKO SAVILEPO


Defendo Alliancen mustavyö
Defendo Blue 2 -tason voimankäytönkouluttaja

Kamppailu- ja itsepuolustuslajeja vuodesta -86. Jarkko on kamppailu-uransa aikana kilpaillut potkunyrkkeilyssä, Karatessa ja Taekwon-dossa. Defendo ohjaajana Jarkko on toiminut vuodesta 2006 ja tällä hetkellä hän opettaa kokonaisvaltaista turvallisuutta eri toimijoille turvallisuussektorilla. Lisäksi hän on mukana Defendo Green- test and research –ryhmässä, joka keskittyy sotilaiden lähitaistelujärjestelmän kehittämiseen.

JARNO NURMINEN


Potkunyrkkeily, musta vyö
Brasilialainen jujutsu, musta vyö

Suomen kamppailukansan tuntema Nurminen aloitti urheilu-uransa amerikkalaisen jalkapalloilun parissa, josta siirtyi kamppailulajeihin 90-luvulla. Kamppailu-urheilijana Jarno saavutti menestystä mm. potkunyrkkeilyssä, thainyrkkeilyssä, vapaaottelussa sekä brasilialaisessa jujutsussa. Valmentajana Jarno on tunnettu täsmällisenä ja jämäkkänä, joka tekee työtä täydellä sydämellä.

– Potkunyrkkeilyn SM kulta
– Potkunyrkkeilyn MM hopea
– Thainyrkkeilyn SM kulta
– Brasilialaisen jujutsun EM pronssi, ruskeavyö
– Vapaaottelun ammattilaistilasto 6-2
– Amerikkalaisen jalkapallon EM kulta

Valmentanut useita menestyneitä kamppailu-urheilijoita:
– Lucio Linhares (UFC) Twitter: @LucioLinhares
– Marcus Vänttinen (Bellator, Cage) Twitter: @MarcusVanttinen
– Jesse Palanto (Thainyrkkeilyn ammattilaisten MM-kulta ja Potkunyrkkeilyn ammattilaisten EM-kulta)

Teemu Launis


Kamppailu-urheilua vuodesta -92. Brasiliaisen jujutsun (BJJ) pioneereja Suomessa. Ensimmäisiä BJJ:n mustan vyön ansainneita Suomessa. Lukuisia mestaruuksia kotimaisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa Combat jujutsussa, brasilialaisessa jujutsussa ja lukkopainissa. Monipuolinen ja ammattitaitoinen ohjaaja. Teemu on myös perinteisen jujutsun musta vyö.

TEEMU TOROI


Brasilialainen jujutsu, musta vyö
Karate, musta vyö

”Informaatioteknologia-alan Chuck Norriksena tunnettu Teemu on ammattitaitoinen ja tekninen ohjaaja, jonka opetuksessa kehittyvät kaikenikäiset harrastajat lapsista aikuisiin”.