Ohjaajat / X-FIT

ANNA VÄLIMÄKI

Olen Anna, 28 vuotias valmentaja ja personal trainer Tampereelta.
Olen käynyt Fitfarmin PT-koulutuksen vuonna 2012, sekä Spartanin kahvakuulaohjaakoulutuksen. Tiedonjanoa löytyy, joten uutta oppia tulee haettua aika ajoin mm. erilaisilta leireiltä ja koulutuksista.
Olen kilpaillut body fitneksessä vuosina 2012 ja 2014, joten minulta löytyy vahva salitreenitausta. Viiimeisin aluevaltaukseni on potkynyrkkeily, joka vei minut mennessään viime vuonna. Näiden lajien oheisharjoitteluna olen aina tehnyt myös toiminnallista treeniä, koska minulle on tärkeää että kroppani on hyvin toimiva, vahva, kestävä ja että myös motoriset kykyni kehittyvät kokoajan.
Ohjaajana ole tarpeen vaatiessa tiukka, mutta myös reilu. Treeneissä painotan aina puhtaita tekniikoita ja hyvää lihastuntumaa. Treeneissä on kuitenkin aina hyvä meininki, tehdään töitä tosissaan muttei kulmat kurtussa :)

13224327_958170484299234_428992427_o

KIM HÄMÄLÄINEN

Olen 30- vuotias Kuopiosta Tampereelle muuttanut entinen kilpanyrkkeilijä.  Vuosia sitten aloin harrastamaan kehonpaino treenaamista johon olen siitä päivästä lähtien käyttänyt kaiken aikani ja energiani. Matkaan alituiseen ympäri maailmaa opiskellen uusia tekniikoita mailman huipuilta ja sovellan niitä omiin opetuksiini. Olen treenannut ulkomailla niin Street workout, sirkus, voimistelu ja kehonpaino ammattilaisten kanssa. Näin ollen pystyn takaamaan valmennettavilleni mahdollisimman laajan ja monipuolisen treeni alustan.  Olen Suomen ensimmäisiä Street workout valmentajia ja luonut koko lajille ensimmäisen peruskurssin Suomessa.  Olen myös pitänyt useita koulutuksia liittyen kehonpainoharjoitteluun, Street workouttiin kuin voimisteluun. Olen myös Pump and Pork liikuntatapahtuman luoja. Minua on aina kiehtonut viedä kroppani äärirajoille ja testate mihin kaikkeen se pystyy niin voiman, akrobatian kuin toiminnallisuuden suhteen. Valmennan savolaisella huumorilla pohjustaen, mutta teknisesti tamperelaisella tarkkuudella.  Valmentajana paras palkka on kun valmennettavan silmissä loistaa onnistumisen tunne.

12195800_928239407243234_2137790687792861668_n

 

MIRKA VIKMAN

Olen Mirka Vikman, energinen sporttivartti ja liikunta-alan ammattilainen Tampereelta! X-Fit ohjauksien lisäksi työskentelen WFC:llä Personal Trainerina ja minut voi ohjauksien lisäksi bongata kuntosalin puolelta raudan parista tai kuntosalin vastaanotosta. Urheilu on ollut osa minua jo pienestä pitäen ja nyt viimeisimpänä kuntosaliharjoittelu, joka on vienyt mennessään kilpalavoille saakka bodyfitneksen parissa. Toiminnallinen harjoittelu salitreenin lisänä tuo harjoitteluun monipuolisuutta ja tukee loistavasti kuntosalitreeniä. Näin pääsen myös itse testaamaan käytännössä uusia ideoitani X-Fit tunneille ja harjoittelu säilyy monipuolisuuden vuoksi mielekkäänä! Ohjaajana haluan tuoda tunneille oman persoonani myötä tsemppaavan ja avoimen ilmapiirin. Treenit tehdään kuitenkin kovaa, mutta turvallisesti oikeanlaisilla tekniikoilla! ASENNE ratkaisee!

mirkkuköydet2jpg

OLGA-MARIA RANTANEN

Olen tamperelainen 23-vuotias vastavalmistunut liikuntaneuvoja ja personal trainer. Olen ohjannut liikuntaryhmiä laidasta laitaan vuodesta 2012, mutta löytänyt lopulta rakkauden toiminnallisesta harjoittelusta ja sen valmentamisesta. Toiminnallisessa harjoittelussa pääsen toteuttamaan monipuolisia ja tehokkaita treenejä, kuitenkin omilla ideoillani ja mielikuvituksella maustettuna.
Olen suorittanut yhden liikunta-alan työharjoitteluni Italiassa ja unelmana olisi päästä vielä joskus työskentelemään alan parissa ulkomaille sekä opiskelemaan erilaisia kikkoja ja treenimetodeita muilta toiminnallisen- ja kehonpainoharjoittelun huipputekijöiltä.
Ohjaajana olen rennon vaativa. Haluan että tunneillani vallitsee hyvä ja avoin ilmapiiri, jossa on mukavaa ja turvallista harjoitella, mutta pyrin myös kannustamaan jokaista ylittämään itsensä treeneissä ja menemään sille kuuluisalle epämukavuusalueelle. Valmennusfilosofiani voisi siis tiivistää yhteen lauseeseen; ”If you want to have something you’ve never had, then you’ve got to do something you’ve never done”.
Oma lajini on cheertanssi, jossa kilpailen sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Lisäksi taustaa löytyy usean vuoden ajalta crossfit-harjoittelusta, josta ammennankin paljon oppeja myös X-Fit tunneille.

IMG_20150304_135623