Ohjaajat / X-FIT

KIM HÄMÄLÄINEN

Olen 30- vuotias Kuopiosta Tampereelle muuttanut entinen kilpanyrkkeilijä.  Vuosia sitten aloin harrastamaan kehonpaino treenaamista johon olen siitä päivästä lähtien käyttänyt kaiken aikani ja energiani. Matkaan alituiseen ympäri maailmaa opiskellen uusia tekniikoita mailman huipuilta ja sovellan niitä omiin opetuksiini. Olen treenannut ulkomailla niin Street workout, sirkus, voimistelu ja kehonpaino ammattilaisten kanssa. Näin ollen pystyn takaamaan valmennettavilleni mahdollisimman laajan ja monipuolisen treeni alustan.  Olen Suomen ensimmäisiä Street workout valmentajia ja luonut koko lajille ensimmäisen peruskurssin Suomessa.  Olen myös pitänyt useita koulutuksia liittyen kehonpainoharjoitteluun, Street workouttiin kuin voimisteluun. Olen myös Pump and Pork liikuntatapahtuman luoja. Minua on aina kiehtonut viedä kroppani äärirajoille ja testate mihin kaikkeen se pystyy niin voiman, akrobatian kuin toiminnallisuuden suhteen. Valmennan savolaisella huumorilla pohjustaen, mutta teknisesti tamperelaisella tarkkuudella.  Valmentajana paras palkka on kun valmennettavan silmissä loistaa onnistumisen tunne.

12195800_928239407243234_2137790687792861668_n

 

MARI TUISKU

Olen Mari, yksi lauantain X-fit ohjuksista, ja tulen Nokialta. Välillä saatan olla tuuraamassa myös muita X-fit tunteja.
Arkipäiväni kuluvat psykiatrisena sairaanhoitajana koulumaailmassa. Tälle työlle loistavan vastapainon tuo omien tuntien ohjaamiset Tampellan X-fit ”areenalla” sekä Nokialla. PT:n ammatti tuo hyvän lisäpotkun X-fit tuntien sisältöön, mutta erityisesti asiakkaiden tekniikoiden huomioimiseen.
Itse treenatessa en tykkää päästää itseäni liian helpolla, ja tunneillani pyrin pitämään samasta ajatuksesta kiinni asiakkaita ohjatessani. Mikään ei ole palkitsevampaa kuin se, kun huomaa asiakkaiden ylittävän oman mukavuusalueensa saaden siitä kasvoille korviin asti ulottuvan hymyn ja onnistumisen kokemuksen. Tuntien ohjaaminen antaa minulle paljon energiaa ja voimaa.
Olen itse myös asiakkaan roolissa tunneilla suht säännöllisesti. Tavataan siis joko yhdessä hikoillen tai minun tunneillani.

Marianne Kankaisto

Olen pirtsakka energiapommi traineri, joka lupaa piiskata Sinut parempiin tuloksiin!

Olen kouluttautunut Personal Trainer, ravintovalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja liikuntaneuvoja. Aloitin ravintovalmentamisen ja Personal Trainerin työt vuonna 2012 ja ryhmäliikuntatunteja olen ohjannut syksystä 2013 alkaen. Valmennusfilosofiaani kuuluu jatkuva kouluttautuminen, ajan hermolla pysyminen. Olen ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten toiminnallisista Hiit-tunneista BodyStepiin, sisäpyöräilyyn, kehonhuoltotunteihin ja tanssilliseen Les Mills Sh´Bam-tuntiin asti. Ohjaajana keskityn hyvään suoritustekniikkaan ja kannustan jokaista ylittämään itsensä. Rakastan kovaa treeniä!

Urheilullinen ja terveellinen elämä on minulle kaikki kaikessa. Olen vuosien varrella harrastanut mm. tanssia, hiihtoa, juoksua ja höntsy-sulkapalloa. Välissä olin mieletön ryhmäliikuntatuntien suurkuluttaja. Nykyisin kuntosaliharjoittelu on ollut lähellä sydäntäni useamman vuoden ajan. Viime vuodet olen vienyt harjoitteluani eteenpäin Body Fitness -kroppa tähtäimessäni. Ensimmäiset Body Fitness-kisani tulevat olemaan syksyllä 2017.

 

suosikki_MG_6371-1

MIRKA VIKMAN

Olen Mirka Vikman, energinen sporttivartti ja liikunta-alan ammattilainen Tampereelta! X-Fit ohjauksien lisäksi työskentelen WFC:llä Personal Trainerina ja minut voi ohjauksien lisäksi bongata kuntosalin puolelta raudan parista tai kuntosalin vastaanotosta. Urheilu on ollut osa minua jo pienestä pitäen ja nyt viimeisimpänä kuntosaliharjoittelu, joka on vienyt mennessään kilpalavoille saakka bodyfitneksen parissa. Toiminnallinen harjoittelu salitreenin lisänä tuo harjoitteluun monipuolisuutta ja tukee loistavasti kuntosalitreeniä. Näin pääsen myös itse testaamaan käytännössä uusia ideoitani X-Fit tunneille ja harjoittelu säilyy monipuolisuuden vuoksi mielekkäänä! Ohjaajana haluan tuoda tunneille oman persoonani myötä tsemppaavan ja avoimen ilmapiirin. Treenit tehdään kuitenkin kovaa, mutta turvallisesti oikeanlaisilla tekniikoilla! ASENNE ratkaisee!

mirkkuköydet2jpg