POTKUNYRKKEILYN PERUSKURSSI

Potkunyrkkeilyn peruskurssi alkaa avoimella näytöksellä keskiviikkona 2.11. klo 18:30. Tule katsomaan miltä harjoittelu ja sali näyttävät sekä ilmoittaudu samalla alkavalle kurssille!

Harjoitukset ovat joka ma & ke klo 18:30-20:00, 7.11.alkaen.

Osallistuminen

Peruskurssille voit osallistua ostamalla WFC:n peruskurssikortin (139€), joka sisältää 3kk ajan WFC Tampellan täysimittaisen kuntosalin käyttöoikeuden 24/7. Salilta löydät kaiken mahdollisen tehokkaaseen oheisharjoitteluun laadukkaista Hammerin kuntosalilaitteista vapaisiin painoihin, toiminnallisen alueen salkkuihin, kelkkoihin, köysiin sekä atlaskiviin. Aerobisten harjoitusten tekoon löytyy niin juoksumattoja, kuntopyöriä, soutulaitteita kuin stairmastereita.

Peruskurssin käytyäsi olet valmis harjoittelemaan potkunyrkkeilyn ja nyrkkeilyn normaaleissa viikkoharjoituksissa. Kamppailukortilla saatkin viikkoharjoitusten lisäksi kerrata peruskurssia, aloittaa uuden lajin peruskurssilla sekä saat käyttöösi myös muut WFC:n salit.

Ensimmäisiin harjoituksiin tarvitset mukaan juomapullon, tavalliset verkkarit ja t-paidan sekä pyyhkeen jalkojen pesemistä varten. Jalat pestään suihkutiloissa ennen harjoituksia. Korut ja lävistykset tulee poistaa ennen harjoituksia sekä pitkät hiukset tulee olla kiinni. Lukkopaini- ja vapaaotteluharjoituksissa kannattaa suosia lettejä tai tiukkoja ponihäntiä irtohiusten taltuttamiseksi, mutta pinnejä ei voi käyttää.

Etkö ehdi ensimmäisiin harjoituksiin? Ei hätää, pääset mukaan kahden ensimmäisen viikon ajan. Kokeneet valmentajamme osaavat ottaa sinut huomioon.

Yhteys & lisätiedot

Lisätietoa saat tykkäämällä FB-profiilisivustamme sekä kotisivuiltamme www.wfcwarriors.fi, jossa voit tilata myös tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi. Viimeistään peruskurssin aikana kannattaa liittyä WFC Warriors –ryhmään, jonne päivitetään muutokset treeniaikatauluihin.

Potkunyrkkeily

Lajin parissa voit halutessasi voit todella etsiä suorituskykysi rajoja . Lajiharjoituksessa lyöntejä ja potkuja harjoitellaan sekä välineillä että vastustajaa vastaan – tosin jos iskujen vastaanottaminen jännittää, et joudu ottamaan varsinaista kontaktia ennen kuin olet valmis osallistumaan peruskurssin jälkeen sparriharjoituksiin. Peruskurssin aikana harjoitellaan liikkumista, lyöntejä ja potkuja välineisiin sekä torjumista. Kurssin alussa et vielä tarvitse omia välineitä, kuten hanskoja tai säärisuojia, vaikkakin suosittelemme niiden hankkimista mahdollisimman nopeasti.

WFCWarriors – kamppailu-urheilua kaikille
Tampereen ytimessä monipuolista kamppailu-urheilua: lukkopaini & bjj, kickboxing, vapaaottelu, defendo sekä nyrkkeily.
wfcwarriors.fi