Tiedote koronavirus-tilanteesta


Pirkanmaalla on 16.3. siirrytty koronaviruksen leviämisvaiheeseen. WFC on avoinna normaalisti. Olemme panostaneet erityisen hyvään hygieniaan ja siisteystasoon.

Koronavirus tarttuu lähikontakteissa pisara- tai kosketustartuntana. Tartunnan ehkäisyssä tärkeintä on riittävän turvavälin (vähintään 2 metriä) pitäminen toisiin, fyysisen kosketuksen välttäminen sekä käsi- ja yskimishygieniasta huolehtiminen.

Tulethan salille vain täysin terveenä. Pese kädet tai desinfioi ne hyvin ennen salille siirtymistäsi. Käsidesiä löytyy useista pisteistä salilla. Lisäksi salilla on desinfektioaineita laitteiden puhdistukseen. Huomioi etäisyydet muihin treenaajiin salilla. Yhdessä huolehtien voimme edistää terveenä pysymistä. Seuraamme tilannetta sekä ohjeistuksia ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.