Mikko Korpeinen

Olen Mikko Korpeinen ja tarjoan monipuolisen ja pitkän osaamiseni sinulle käyttöön kaikessa voimaharjoitteluun, voimanostoon ja painonpudotukseen sekä ruokavalioihin liittyvissä asioissa.
Minulla on monipuolinen liikunta-alan koulutus. Opiskelin kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi jo vuonna 2008 sekä lisäksi myös olen suorittanut jatko-opiskeluja mm. Certified Mindcoach Trainer 2016,  motivaatiovalmentaja 2017, sekä urheiluhieroja 2019.

Viimeisen kuluvan vuosikymmenen aikana olen saavuttanut henkilökohtaisesti lukuisia Euroopan ja Maailmanmestaruuksia (GPC, WABDL) voimanoston ja maastavedon kilpailuissa ympäri maailmaa. Kilpailu-uran olen aloittanut vuonna 1997 ja olen kilpailut voimanoston lisäksi nyrkkeilyssä ja kehonrakennuksessa.

Tarjoan laadukkaan kokonaispaketin, jossa työskentelen kanssasi juuri Sinulle henkilökohtaisesti laaditun harjoitteluohjelman jokaisella osa-alueella, olipa sitten kyseessä esimerkiksi valitun voimaharjoitteluohjelman suunnittelu ja jatkokehitys, oikean ruokavalion löytäminen, vammoihin liittyvä kuntoutus tai voimanostotekniikkaan liittyvät pikkudetaljit ja niiden hiominen.

Monipuoliseen henkilökohtaiseen voimaharjoittelukokemukseen ja kovaan työhön sekä harjoitteluun tottuneena osaan auttaa Sinua saavuttamaan omat tavoitteesi lyhyellä ja pidemmällä aikavälillä.
Kun tähän vielä lisätään kotipaikkakunnaltani aikanaan (Syntynyt Kyyjärvellä Pohjanmaan ja Keski-Suomen rajaseudulla) mukaan maailmalle ottamani luonteenpiirteiden sekoitus sitä kuuluisaa ”pohjalaasta periksiantamattomuutta” ja ”keski-suomalaista työnteon kulttuuria”, niin pystyn tarjoamaan sinulle tarvittavaa potkua ja luonnollisesti myös henkistäkin tukea tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä: